Schielanders ligt op een
ideale locatie

De nieuwbouwwoningen van Schielanders komen in de Vakbondsliedenbuurt van Schiedam. Om precies te zijn aan de Johan Braakensiekstraat, op de hoek van de Willem Passtoorstraat. Een ideale locatie! 3 Minuten fietsen en u bent in de binnenstad van Schiedam met een uitstekend winkelaanbod door de combinatie van speciaalzaken, boetiekjes en landelijk bekende ketens. Op vrijdag kunt u langs één van de 160 kramen op de Lange Kerkstraat struinen. Ook het culinair en cultureel aanbod is prima. Er is een theater en een bioscoop en er zijn veel goede restaurants. Verder treft u de tram en metro praktisch om de hoek, ligt het treinstation op loopafstand en rijdt u met enkele minuten de A20 op richting Rotterdam, Vlaardingen of Delft.

In Schiedam is altijd iets leuks te doen
Schiedam heeft een rijke geschiedenis die nog goed zichtbaar is in het centrum. Dit geeft de stad karakter. Het cultureel aanbod is goed en daarbij worden er in de stad veel evenementen georganiseerd. U woont dan wel net buiten de grote stad, maar van de levendigheid hoeft u niets te missen.

Spelen en ontspannen in Schiedam
Heeft u behoefte aan groen en avontuur? Kethelpoort is the place to be met de Speelpolder, het Beleefpad en de Natuurspeeltuin. Ook leuk: ga lekker wandelen, fietsen of skaten door Midden Delfland. Of neem een goed gevulde picknickmand mee naar het Prinses Beatrixpark of de Plantage, het oudste stadspark van Nederland.